Pentru început, Olium.Ro este un site de anunțuri unde îți poți poștă anunțul în mod gratuit (se poate și promovare) doar prin intermediul înregistrării unui cont.

Acest site este oferit în formă în care se prezintă la accesarea să de către utilizatori, fără nici un fel de alte garanții. Olium.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului sau. Pentru a avea acces la informațiile și articolele noastre, este suficientă navigarea liberă pe site, fără a fi obligatorie crearea unui cont.

Olium.ro oferă însă posibilitatea utilizatorilor de a încarcă oferte, de a afișa poze pe site răspunderea contravențională sau penală pentru publicarea anunțurilor considerate ilegale este exclusiv a utilizatorilor acestui site.
Înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că informațiile cuprinse în articolele publicate de Olium.ro aparțîn, că drept de autor, publicățiilor din care sunt preluate (în cazul în care articolele sunt preluate din anumite publicății)
Orice plângere sau reclamație, privind caracterul actual, complet sau privind corectitudinea acestor informații va fi direcționată către publicăția care deține dreptul de autor. Dacă folosiți serviciile sau informațiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

În situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, va rugăm să părășiți Olium.ro și să nu mai accesați acest site. Orice acces al Olium.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifică din timp în timp. Veți fi notificat ori de câte ori se produc modificări ale termenilor și condițiilor website-ului.

I. Recomandări și reguli:

– Nu folosiți diacritice în căsuțele de text ale formularului de adăugare.
– Nu folosiți majuscule pentru textul anunțului.
– Adăugați doar poze în format jpg, PNG sau ȚIF – Pentru rubricile din secțiunea de “Imobiliare” folosiți zona în care se află imobilul că titlu al anunțului.
– Pentru rubrica autoturisme folosiți marca autovehiculului că titlu al anunțului. – Pentru rubricile din secțiunea “Locuri de muncă” folosiți postul oferit că titlu al anunțului.
– Nu folosiți în titlul anunțului următoarele cuvinte: “ocazie”, “deosebit”, “acum”, “urgent”, “nou”, “azi”, “new”, “now”, “nonstop”, “actual”, “absolut”, “acord”, “abandon”, “asigur” sau următoarele caractere ! = ? % * / | \.
– De conținutul textelor, sunteți în exclusivitate responsabili în față legilor și autorităților române competențe.

II. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul site-ului (precum și orice alt material având legătură cu site-ul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (că, spre exemplu: articole, newslettere, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare că la “Conținut Site”), aparțîn site-ului și colaboratorilor săi
– acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.
– Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea site-ului.
– Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor, fotografiilor, fișierelor video etc. publicate de dvs. pe Site se transferă asupra site-ului de îndată ce dvs le postați. –
– După momentul afișării acestora pe Site, dvs continuați să dețineți drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveți în continuare dreptul de a folosi acel Conținut în orice mod doriți. – – Prin afișarea sau publicarea oricărui tip de Conținut pe site dvs ne acordăți o licență limitată, neexclusiva de a le folosi, modifică, arată în mod public, copia și distribui. –
– Autorizația pe care dvs o dați site-ului este non-exclusivă (însemnând că aveți libertatea de a acordă autorizații în privința conținutului dvs către oricine altcineva pe lângă Site), lipsită de taxa aferentă dreptului de autor (însemnând că site-ul nu este obligat să va plătească vreo taxa pentru folosirea conținutului pe care dvs îl afișați), cesionabila (astfel încât site-ul își poate folosi afiliații și subcontractantii, precum rețelele de distribuire a conținuturilor pe Internet, în vederea furnizării Serviciilor oferite de Site).

III. Dvs garantați că:

a) dețineți conținutul afișat de dvs în cadrul site-ului sau dețineți în orice fel dreptul de a garanta site-ului licență limitată, neexclusiva de a folosi, modifică, arată în mod public, copia și distribui conținutul respectiv.b) afișarea conținutului dvs în cadrul site-ului nu violează drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane. Sunteți de acord să plătiți orice drepturi de autor, taxe, și orice alte sume de bani datorate oricărei persoane datorită vreunui Conținut afișat de către dvs în cadrul site-ului. IV..Utilizarea conținutului site-ului :

Puteți copia și printa conținutul site-ului doar pentru folosință dvs. personală, lipsită de intenție comercială. În orice alte cazuri, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea site-ului:

a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al site-ului asupra conținutului. Orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@olium.ro.

IV. Suspendarea accesului

Site-ul poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

V. Modificări ale site-ului

Site-ul își rezervă dreptul, la liberă să discreție, de a suspendă, modifică, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, site-ul își rezervă dreptul de a restrânge, suspendă sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut oricând, pentru orice motiv, sau fără motiv, cu sau fără înștiințare prealabilă, și fără a-și asumă prin această vreo obligație.

VI. Înregistrare, parole, responsabilități

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Va recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. site-ul nu va cere niciodată parolă conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfătuim deci să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care va cer acest lucru.

Mai mult, dacă este posibil, trebuie să va amintiți să semnați ieșire, log off / sign out din contul dvs. în contul de utilizator al site-ului, la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfătuim de asemenea să închideți fereastră browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site. Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondență dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personală, site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator.

Este interzisă partajarea datelor de acces (username și parolă) în contul site-ului. site-ul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei rețele la conținutul sau. În situația în care se descoperă accese de acest gen, site-ul își rezervă dreptul de a anula sau a suspendă accesul dvs. la conținutul sau.

VII. Acord de confidențialitate

Informația pe care dvs. o furnizați despre dvs. către Site va fi folosită doar în concordanță cu termenii Acordului de Confidențialitate al site-ului.

VIII. Platformele de comunicație puse la dispoziție de site

În ideea în care site-ul nu poate și nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicație, ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, mută sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicație.

Aceste măsuri pot fi luate că urmare a nerespectării de către utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului. site-ul își rezervă dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților. Dvs. sunteți singurul responsabil pentru conținutul mesajelor dvs. Pentru această, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispoziție de site este supusă următoarelor limitări: Nu puteți publică, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o formă unanim recunoscută în societate că fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri și servicii.

Nu puteți publică, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicație.

Nu puteți publică, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpără sau de a nu cumpără un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publică sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea “confidențial” sau cu orice altă mențiune de acest gen sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.

Nu puteți publică, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, care încalcă în oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț. Nu puteți publică, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea site-ului sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software). Nu puteți colecta în nici un fel informație indentificabila personal de la utilizatorii sau membri site-ului.

Nu puteți restricționa sau elimina accesul unor alți utilizatori la platformele de comunicație puse la dispoziție de Site. Nu puteți publică, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje a căror sursă este ascunsă. Nu puteți publică, transmite sau face referire la nici un fel de “joc piramidal” sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional.

Nu adăugați anunțuri al căror conținut nu are legătură cu rubrica. Nu introduceți anunțuri care au conținut politic sau discriminatoriu.

Nu introduceți anunțuri care au următorul conținut: citații, vânzări/cumpărări de organe, vânzări/cumpărări arme,vânzări cumpărări droguri sau alte substanțe cu conținut halucinogen, magie, decese. Nu adăugați fotografii cu conținut pornografic sau vulgar.

Prin transmiterea mesajelor dvs. către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicație, sunteți de acord că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi site-ul pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar că urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent. Unii utilizatori pot înțelege că este mai simplu să încalce regulile statuate în acest acord, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezența o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale.

Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate.

Atenție !

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului sau, a site-ului, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida sa. Site-ul nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o dauna, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite că urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitatii informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă site-ul va atentionase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune. site-ul nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site.

De asemenea, site-ul nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Profilurile create și afișate de către utilizatorii înregistrați pe site pot conține link-uri către alte website-uri. Site-ul nu este responsabil pentru conținutul, acuratețea sau opiniile exprimate pe astfel de siteuri, iar aceste website-uri nu sunt în nici un fel investigate, monitorizate sau verificate în privința acuratetei sau desăvârșirii informațiilor de către site. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la site, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc.

IX. Diverse Schimbarea termenilor prezentului acord

Site-ul este îndreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când acești termeni se vor modifică însă, site-ul va va notifica prin intermediul emailului și prin publicarea în prima pagină a site-ului, a unui link care face trimitere la nouă formă a prezentului document. accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a site-ului implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți. Părți ale conținutului inclus în Site pot să fie furnizate de terțe persoane cu care site-ul are încheiate contracte de furnizare de conținut.

De asemenea, în interiorul conținutului site-ul pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. site-ul nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu.

De asemenea, site-ul nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau. notificări. Orice notificare către Site trebuie trimisă în scris, prin intermediul poștei sau al faxului, la adresa menționată în prezentul document.